Hälsobesök

Nu är det dags för hälsobesök för eleverna i förskoleklass. EMI (elevhälsans medicinska insats, f.d skolhälsovården) fungerar som en fortsättning på BVC och erbjuder hälsobesök vartannat år. På hälsobesöket i förskoleklass är vårdnadshavare med. Besöket omfattar kontroll av tillväxt, syn och hörsel och ett samtal kring trivsel, hälsa och mående.

Jag har lagt ut ett antal bokningsbara tider på webben, till en början fram till sportlovet. Tiderna börjar redan nästa vecka för de som har möjlighet. Fler tider kommer längre fram och ni får då information om det.

Gör så här: Markera och kopiera nedanstående länk (går inte att klicka sig vidare på) och klistra in i webbsidans adressfält. Följ instruktionerna och välj dag + tid och boka. När ni bokat kommer jag att få ett meddelande i min tidbok att ni kommer. Ni kan även avboka eller omboka via denna länk.

Hör av er om ni är osäkra på om det har fungerat eller om ni har svårigheter att boka, samt om ni har frågor eller funderingar inför besöket. Lättast att nå mig är via mejl eller sms, se nedan.

Välkomna! Jag finns på Plan 3, apotekaren.

Med vänlig hälsning/ Sophie Hagman, skolsköterska

sophie.hagman@huddinge.se , 070-198 26 74

https://eservices.profdoclink.se/TimeBook/TimeBooking1.aspx?InstanceID=59fd3c21-5e50-456d-8559-39d7dcaba28b

En kommentar till “Hälsobesök”

  1. Oj, vilket gensvar från er föräldrar i att boka tider för hälsobesök! De 34 tider jag lade ut igår är redan fullbokade. Ni är hjärtligt välkomna! Jag återkommer framöver med fler tider. /Sophie, skolsköterska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.