Julspel IMORGON tisdag 4 december

Imorgon ska G18 på julspel i Flemingsbergs kyrka.
Vi promenerar dit tillsammans.

Barnen behöver vara på plats på skolgården senast 7.45.

Resten av dagen ser ut som vanligt.

Vänligen, G18.

2 reaktioner till “Julspel IMORGON tisdag 4 december”

 1. Ni kan inte lägga ut information på bloggen den 3 december om en aktivitet 07:45 dagen efter den 4 december? Framförhållning är avgörande när ni har valt att använda er av en blogg för att kommunicera med föräldrar! Och även när framförhållning finns är det viktigt att barnen inte drabbas på grund av att föräldrarna inte är tillräckligt digitala eller uppdaterade på en blogg. Sådan viktig information måste komma ut i flera kanaler långt innan det ska ske. Jag har svårt att tro att alla barn är på plats 07:45 varje dag. De barn som nu stannade kvar på skolan på grund av att deras föräldrar missat detta, förstår man vilket utanförskap man sätter dem i?

  Barnet ska komma i första hand. Jag fick meddela den andra föräldern att han skulle lämna i kyrkan direkt för att vårt barn inte skulle missa. Och jag är glad att jag valde att gå in på mejlen tjugo i åtta på morgonen idag för att se att det kommit ett mejl om att det kommit upp information igår men vad hände med barnen vars föräldrar inte hade varit inne på bloggen på 12 timmar? Jo de barnen fick sitta kvar i skolan, de hamnade utanför.

  FRAMFÖRHÅLLNING – BARNET I FOKUS – OCH ALLA BARN SKA FÅ SAMMA FÖRUTSÄTTNINGAR OAVSETT OM DERAS FÖRÄLDRAR ÄR DIGITALA ELLER INTE.

  1. Hej!

   Ja, det blev lite sent denna gång. Vi ska tänka på bättre framförhållning nästa gång.
   Ett tips är att följa instagram också, där informationen funnits tillgänglig sedan i fredags.

   Vänligen, G18.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.